Σανσεβιέρια-Sansevieria Trifasciata

25,00 42,00 

Εξαιρετικά διαδεδομένο και ευεργετικό φυτό, γνωστό και ως γλώσσα της πεθεράς αλλά και φυτό φίδι λόγω των φύλλων του.
Ιδανικό φυτό για άτομα με αλλεργίες, καθώς απελευθερώνει μεγάλη ποσότητα οξυγόνου και προσθέτει την κατάλληλη υγρασία, γεγονός που μειώνει την επίδραση των αλλεργιογόνων μεταφορέων, όπως η σκόνη και το τρίχωμα. Επιπλέον, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, καθώς λειτουργεί ως καθαριστής της ατμόσφαιρας μειώνοντας τους ρύπους του εσωτερικού χώρου. Το προτείνουμε και για το υπνοδωμάτιό σας, καθώς η παραγωγή οξυγόνου λαμβάνει χώρα κυρίως τη νύχτα συμβάλλοντας στην ευκολότερη αναπνοή και βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου σας.
Εύκολα προσαρμόσιμο φυτό, καθώς μπορεί να ευδοκιμήσει σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού από άμεση έκθεση στον ήλιο έως και πολύ χαμηλή. Ώστόσο, είναι προτιμότερος ο έμμεσος φωτισμός.
Το εν λόγω φυτό δεν απαιτεί πολύ νερό. Μπορείτε να το ποτίζετε ανά 2-3 εβδομάδες ανάλογα με τη θερμοκρασία του δωματίου στο οποίο βρίσκεται και ελέγχοντας εάν το χώμα είναι στεγνό.
Αν και είναι πολύ ανθεκτικά φυτά, θα πρέπει να προστατεύονται από το πολύ κρύο σε περίπτωση που τα τοποθετήσετε σε κάποιον εξωτερικό χώρο.
Παρόλο που διαθέτουν σημαντικά οφέλη για τους ανθρώπους, θα πρέπει είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων, καθώς η κατάποση των φύλλων από κάποιο κατοικίδιο ζώο μπορεί να τους προκαλέσει πεπτικές διαταραχές.

Ύψος Φυτού: 40-50cm

Φροντίδα Φυτού

Φροντίδα Φυτού Νερό Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε νερό, χρειάζεται πότισμα μια φορά στις 12-14 ημέρες κατά μέσο όρο

Φροντίδα Φυτού Ήλιος Χρειάζεται επαρκή έμμεσο φωτισμό εκεί που θα τοποθετηθεί
 

*Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και ενδέχεται να διαφέρουν σε σημεία από τα εικονιζόμενα στην φωτογραφία.

Κωδικός προϊόντος: 396562 Κατηγορίες: ,
Καλάθι αγορών