Όροι Χρήσης

Η MySill, Ο.Ε. σας καλωσορίζει. Σας παρέχουμε πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω του www.MySill.gr (η «Ιστοσελίδα») με την επιφύλαξη των ακόλουθων Όρων Χρήσης, οι οποίοι ενδέχεται να ενημερώνονται από εμάς κατά καιρούς χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Με την περιήγηση στον ιστότοπο και με την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους και τις προϋποθέσεις των παρόντων όρων παροχής υπηρεσιών και τους όρους και προϋποθέσεις της πολιτικής απορρήτου μας, οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στο παρόν κείμενο με αναφορά (συλλογικά, αυτή η «Συμφωνία»). Εάν δεν συμφωνείτε με κανέναν από αυτούς τους όρους, τότε παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα.

Κάθε χρήστης που εγγράφεται σε εμάς και επιθυμεί να αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω του Ιστότοπου μας συμφωνεί με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας και οποιουσδήποτε άλλους δημοσιευμένους όρους και προϋποθέσεις που σχετίζονται με παρόμοιο προϊόν ή υπηρεσία.

Η mysill.gr (εφεξής και “ιστοσελίδα”) είναι ιδιοκτησία της ομόρρυθμης εταιρίας  με την επωνυμία “Σπυρόπουλος Γ. – Φρουδάκης Χ. Ο.Ε”. Έχει έδρα στην Γυμναστηρίου 15, Ηλιούπολη με Τ.Κ. 16346 – Αθήνα με ΑΦΜ 801786723 της ΔΟΥ Ηλιούπολης.

Η mysill.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης “MySill” και παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σχετικά με φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ορχιδέες, κάκτους και παχύφυτ,  εργαλεία και είδη κηπουρικής και αποχυμωμένα προϊόντα  και δίνει τη δυνατότητα αγοράς αυτών. Η ιστοσελίδα mysill.gr πωλεί δηλαδή τα αγαθά αυτά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και το χαμηλό λειτουργικό κόστος που προσφέρει το διαδίκτυο, με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τα προϊόντα στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων, γραφικών, πηγαίου κώδικα, βάσεων δεδομένων, σχεδίων, ειδήσεων, απεικονίσεων, λογισμικού, εφαρμογών, παρεχόμενων υπηρεσιών και κάθε είδους αρχείων και περιεχομένου, αποτελεί αντικείμενο διανοητικής ιδιοκτησίας της mysill.gr και/ή των δικαιοπαρόχων της, μετά της απαραίτητης άδειας που έχει λάβει από αυτούς ώστε να αναρτούνται στην ιστοσελίδα, και διέπεται από τις ελληνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, εις ολόκληρο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου/κατόχου. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνο αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σε απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μόνο για προσωπική και σε καμία περίπτωση για δημόσια ή εμπορική χρήση, χωρίς να θίγονται με οποιονδήποτε τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Στην περίπτωση αυτή απαγορεύεται ρητά η απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής του από την mysill.gr. Επίσης, τυχόν εικόνες ή λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τρίτα μέρη, όπως και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στην mysill.gr δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση και/ή εκχώρηση άδειας και/ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις χρηστών

Η χρήση της mysill.gr πρέπει να γίνεται για αποκλειστικά νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Οι χρήστες της mysill.gr υποχρεούνται να χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα σύμφωνα με τους παρόντες όρους και όχι με τρόπο που να προκαλεί βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτήν επηρεάζοντας την ορθή και εύρυθμη λειτουργία της.

Επιλεξιμότητα χρήσης ιστοσελίδας – Προστασία Ανηλίκων

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι σχεδιασμένη να απευθύνεται σε ανηλίκους. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της ιστοσελίδας προορίζονται μόνο για ενήλικες άνω των δεκαοχτώ (18) ετών. Συνεπώς, οι ενήλικες υποχρεούνται εκ του νόμου να προστατεύουν ανήλικους χρήστες του διαδικτύου που μπορεί να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Η mysill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση της παρούσης ιστοσελίδας από ανηλίκους και την συνεπακόλουθη αγορά από αυτούς προϊόντων που είναι σε διάθεση σε αυτήν.

Περιγραφή προϊόντων

Η mysill.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Όσον αφορά την περιγραφή των προϊόντων διακόσμησης, συντήρησης και περιποίησης, αυτή παρατίθεται όπως παραλαμβάνονται από εμάς από την εταιρεία παραγωγής/κατασκευής, η mysill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακριβή περιγραφή του προϊόντος από την εταιρεία παραγωγής/κατασκευής. Όσον αφορά τα φυτά, η περιγραφή των προϊόντων δεν μπορεί να είναι απολύτως ακριβής και ισχύουν οι κάτωθι όροι:

Προσπαθούμε να δώσουμε στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή περιγραφή και απεικόνιση των φυτών που πωλούνται μέσω της mysill.gr, η οποία περιγραφή όμως δεν μπορεί να να είναι απολύτως ακριβής λόγω της φύσης των προϊόντων.

Οι φωτογραφίες των φυτών που προβάλλονται στην mysill.gr μπορούν να προσφέρουν στον καταναλωτή μόνο μία εκτίμηση των χαρακτηριστικών του φυτού, σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ωριμότητας και σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Ανάλογα με τη ωριμότητα του φυτού που τελικά φτάνει στον καταναλωτή, τα αγαθά που τελικά φτάνουν στον καταναλωτή μπορεί να έχουν αποκλείσεις από τη εικόνα. Επίσης συχνά υπάρχουν μικρές αποκλίσεις στο χρώμα του άνθους, το οποίο έχει να κάνει από τη μια με τη μοναδικότητα του κάθε φυτού, και από την άλλη με τη φωτογραφική απεικόνιση των άνθεων, η οποία δεν είναι πάντοτε ακριβής.

Οι διαστάσεις των φυτών δεν μπορεί να είναι ακριβείς. Οι μικρές διαφορές στο ύψος, σχήμα και χρώμα μεταξύ των φυτών είναι αναπόφευκτες, και γι’ αυτό καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να φτάσουν τα φυτά σε εσάς με τα ακριβή χαρακτηριστικά που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρ’ όλα αυτά μικρές αποκλίσεις στο μέγεθος και σχήμα των φυτών συχνά προκύπτουν.

Αγορά Προϊόντων – Τρόποι Πληρωμής – Πολιτική επιστροφών

Τα προϊόντα που αναρτώνται στην mysill.gr παρουσιάζονται με τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Εκτός από το κόστος της λιανικής ο εκάστοτε χρήστης/πελάτης πληρώνει και το κόστος μεταφοράς, όταν αυτό υφίσταται, το μέγεθος του οποίου θα του γνωστοποιείται πριν από την τελική υποβολή της παραγγελίας του. Η επιχείρηση δύναται να τροποποιεί τις τιμές των προϊόντων της. Η οποιαδήποτε τροποποίηση δεν θα επηρεάζει υφιστάμενες παραγγελίες που βρίσκονται σε επεξεργασία ή έχουν αποσταλεί.

Η πληρωμή των προϊόντων δύναται να γίνει με έναν από τους κάτωθι τρόπους: πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω PayPal. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα αποστέλλεται στον πελάτη ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία του το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και όλους τους παραπάνω τρόπους πληρωμής.

Ο πελάτης κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι υπεύθυνος να ελέγξει αν η συσκευασία είναι άθικτη και αν η κατάσταση των προϊόντων που παρέλαβε είναι η επιθυμητή ή υπάρχουν τυχόν εμφανή προβλήματα ή ελαττώματα του προϊόντος ώστε να μη χάσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το νόμο περί ελαττωματικών προϊόντων.

Εάν ο χρήστης/πελάτης μετά την παραλαβή της παραγγελίας του επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν η επιχείρηση ακολουθεί μια πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. (Να σημειωθεί ότι για την επιστροφή φυτών ισχύουν ειδικοί όροι που έχουν να κάνουν με τη φύση του προϊόντος, οι οποίοι παρατίθενται αμέσως παρακάτω.) Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα μπορεί να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε (3) τρεις ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από την κατάσταση από την οποία το παρέλαβε. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε άθικτη συσκευασία και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής προς την εταιρεία.

Καμία επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιοδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό υπόκειται στην όποια εγγύηση της εταιρείας που το παρήγαγε και η ευθύνη επισκευής και/ή αντικατάστασης ανήκει σε αυτής. Επιστροφή χρημάτων γίνεται συνήθως μέσα σε 10 ημέρες από την επιστροφή του προϊόντος και τον έλεγχο της αρτιότητάς του.

Σχετικά με την επιστροφή των φυτών που πωλούνται από την mysill.gr ισχύουν ειδικοί όροι επιστροφής των προϊόντων, καθώς πρόκειται για ζωντανούς οργανισμούς που δεν μπορούν να θεωρηθούν κοινά καταναλωτικά προϊόντα. Ειδικοί όροι επιστροφής φυτών είναι οι εξής:

Ακύρωση πριν την αποστολή της παραγγελίας φυτών:

Η παραγγελία φυτών μπορεί να ακυρωθεί μέχρι το χρονικό σημείο πριν την αποστολή του φυτού. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε για την ακύρωση της παραγγελίας ποσό μέχρι και 50% της αξίας αγοράς του για φυτά τα οποία αποστέλλονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας, ή έχουν την ένδειξη ότι μπορούν να αποσταλούν μόνο μετά από 1-2 εβδομάδες. Πρόκειται για φυτά που φυτεύονται αποκλειστικά για λογαριασμό του καταναλωτή και το ποσό που χρεώνεται κατά την ακύρωση εξαρτάται από το κόστος που έχει ήδη προκύψει μέχρι την ακύρωση της παραγγελίας, καθώς και για το κόστος συντήρησής του.

Ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας φυτών:

Η mysill.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την ποιότητα αλλά και την βιωσιμότητα των φυτών που εμπορεύεται. Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε φυτό εξετάζεται ενδελεχώς κατά την παραλαβή του από τον προμηθευτή και εντός ολίγων ωρών επανελέγχεται ώστε να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση προτού συσκευαστεί και αποσταλεί στον τελικό παραλήπτη από την mysill.gr. Η συσκευασία των φυτών είναι μια διαδικασία την οποία ερευνούμε συνεχώς ώστε να επιτυγχάνουμε το βέλτιστο σε επίπεδο αερισμού και σταθεροποίησης των φυτών μέσα σε αυτήν.

Για κάθε φυτό που συσκευάζουμε, διεξάγονται όλα τα προβλεπόμενα στάδια ελέγχου ώστε τα φυτά να είναι εμφανώς υγιή και άρτια προς αποστολή και έχουμε ελέγξει προηγουμένως την ανθεκτικότητα τους κατά την διάρκεια της αποστολής τους μέσα στην συσκευασία.

Σημειώνουμε δε πως τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να προβλέψουμε πλήρως την συμπεριφορά τους κατά την αλλαγή συνθηκών του περιβάλλοντος. Υπενθυμίζουμε πως από την στιγμή που τα φυτά εξέλθουν από την εταιρεία και παραληφθούν από την εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών, η ευθύνη της μεταφοράς τους εναπόκειται αποκλειστικά στον αγοραστή τους (πελάτη) και ουδεμία ευθύνη φέρει η mysill.gr κατά την μεταφορά τους.

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο φυτό εντός 3 ημερών από την ημέρα που το φυτό εξήλθε από το κατάστημα της mysill και κρίνετε πως το φυτό είναι ελλαττωματικό από την φύση του ή σας έχουμε στείλει διαφορετικό φυτό από αυτό που παραγγείλατε, η διαδικασία που ακολουθούμε ως πολιτική επιστροφών  είναι η εξής :

Eντός 24 ωρών από την ώρα της παραλαβής του φυτού μας στέλνετε ένα email στο info@ mysill.gr με φωτογραφίες από το φυτό με έμφαση στα σημεία που θεωρείτε πως υπάρχει το ελάττωμα. Η mysill διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει επιπρόσθετο οπτικό υλικό προς διερεύνηση.

Παραλαμβάνουμε το υλικό που μας αποστείλατε και εξετάζουμε  τα στάδια ελέγχου ποιότητας της παραγγελίας σας καθώς και ολόκληρη την παρτίδα παραλαβής από τον προμηθευτή.

Στην συνέχεια επικοινωνούμε εμείς μαζί σας  και:

α. σε περίπτωση που σας έχουμε αποστείλει άλλο φυτό από αυτό που έχετε παραγγείλει, αναλαμβάνουμε τα μεταφορικά έξοδα ώστε να μας στείλετε πίσω το λάθος φυτό και εφόσον το παραλάβουμε, σας αποστέλλουμε εκ νέου το φυτό που είχατε αρχικά παραγγείλει ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

β. σε περίπτωση που έχετε παραλάβει το φυτό που παραγγείλατε και θεωρείτε πως το φυτό δεν ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας προσδοκίες, εμείς ως γεωπόνοι  εξετάζουμε εάν υπάρχει όντως κάποιο ελάττωμα στο φυτό σας καθώς και την προέλευση του ελαττώματος.

β.1.εαν το ελάττωμα του φυτού ισχύει και οφείλεται στα στάδια της παραγωγής του, ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της mysill θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση αποζημίωσης σας και φυσικά να συνεννοηθούμε για την επιστροφή του φυτού που παραλάβατε, να σας δώσουμε οδηγίες για την προσωρινή φροντίδα του και τον τρόπο με τον οποίο θα το πακετάρετε. Προτιθέμεθα να σας επιστρέψουμε το ποσό που καταβάλλατε για την αγορά του φυτού, υπό την προϋπόθεση ότι το φυτό θα επιστρέψει σε εμάς στην ίδια κατάσταση που σας το στείλαμε, και όχι σε χειρότερη. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή των χρημάτων που καταβάλλατε για την αγορά του φυτού, αν αυτά δεν φτάσουν στα χέρια μας στην κατάσταση που σας τα αποστείλαμε.

β.2.εαν το ελάττωμα του φυτού ισχύει και οφείλεται στις συνθήκες μεταφοράς του, η mysill.gr δεν ευθύνεται και δεν αναλαμβάνει την αποζημίωση του. Σε αυτή την περίπτωση, θα σταθούμε δίπλα σε εσάς και στο φυτό σας και θα σας παρέχουμε υποστηρικτικά τις συμβουλές ώστε να φροντίσετε το φυτό σας άμεσα και να μπορέσει να επανέλθει στην άριστη και άρτια κατάσταση του.

Γενικότερα, σε περίπτωση που παρέλθουν τρεις (3) ημέρες από την παραλαβή του φυτού (ή την 1η προσπάθεια παράδοσής του από τη μεταφορική σε περίπτωση που δεν σας βρήκε στη δηλωθείσα διεύθυνση), θεωρείται ότι έχετε εκφράσει την ικανοποίησή σας με το φυτό, ότι αναγνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα προϊόν ευπαθές και αναλώσιμο και ότι η mysill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο που μεταχειρίζεστε και περιποιείστε το φυτό. Επομένως η mysill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το φυτό δεν ευδοκιμήσει.

Η mysill.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας φυτών / Άρνηση παραλαβής

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί και γίνει άρνηση παραλαβής για οποιοδήποτε λόγο, η mysill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει την αποζημίωση της.

Δήλωση Αποποίησης και Περιορισμού Ευθύνης

Οι χρήστες συμφωνούν ότι η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η επιχείρηση δεν προβαίνει σε δηλώσεις και εγγυήσεις μη παραβίασης ή απουσίας κρυφών ή άλλων ελαττωμάτων ακρίβειας ή απουσίας λαθών είτε αυτά είναι αναγνωρίσιμα είτε όχι. Ως εκ τούτου η εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με : α) λάθη, ανακρίβειες ή απώλεια περιεχομένου της ιστοσελίδας και/ή των αναρτήσεων των χρηστών, β) οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας, ορθή και/ή μη, γ) μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση του server στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, δ) οποιαδήποτε παρεμβολή, καταστροφή, περιορισμό και/ή ανάσχεση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, ε) ιούς, trojan horses, malware, adware ή άλλου επιζήμιου κώδικα που μπορεί να μεταδοθούν από την ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος χρησιμοποιεί, χρησιμοποίησε και/ή θα χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα, στ) οποιοδήποτε λάθος από ενέργεια ή παράλειψη όσον αφορά το περιεχόμενο, και/ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύψει ως αποτέλεσμα από τη χρήση του περιεχομένου αυτού. Επίσης, η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα και/ή την σταθερότητα των τιμών των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της.

Η χρήση της ιστοσελίδας αυτής δεν συνεπάγεται την ευθύνη για χρήση του διαδικτύου το οποίο είναι ένα μέσο εκτός της δικαιοδοσίας και ελέγχου της επιχείρησης. Συνεπώς η mysill.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιωνδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με το Διαδίκτυο.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ρητά ότι η επιχείρηση, ως μεταπωλητής ειδών διακόσμησης, περιποίησης και φροντίδας των φυτών, δεν ευθύνεται σε κανένα βαθμό και για κανένα λόγο για προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν σχετικά με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων που εμπορεύεται. Συνεπώς η επιχείρηση δεν ευθύνεται σε κανένα βαθμό για ενέργειες, παραλείψεις, λάθη, εγγυήσεις, ισχυρισμούς, παραβιάσεις, αμέλεια των προμηθευτών της και/ή για τραυματισμό, θάνατο, περιουσιακή ζημία, άλλη ζημία, δαπάνη που μπορεί να προκύψει από τα ως άνω. Επίσης η επιχείρηση δε δίνει οποιαδήποτε εγγύηση για τα αντικείμενα που εμπορεύεται, η εγγύηση των οποίων επιβαρύνει αποκλειστικά τις ίδιες τις εταιρείες παραγωγής αυτών. Με βάση τον ίδιο συλλογισμό, η έλλειψη διαθεσιμότητας των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης δεν την επιβαρύνει με καμία ευθύνη και/ή υποχρέωση απέναντι στους χρήστες.

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας γίνεται με την ανεπιφύλακτη συμφωνία των χρηστών πως δεν δύναται η επιχείρηση να θεωρηθεί υπεύθυνη σε καμία περίπτωση για κάθε και όποια άμεση και/ή έμμεση, πρόσθετη και/ή παρεπόμενη, θετική και/ή αποθετική ζημία λόγω της ως άνω χρήσης ακόμη και αν η επιχείρηση γνωρίζει την πιθανότητα των εν λόγω ζημιών.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η επιχείρηση είναι μια Ελληνική επιχείρηση και ως εκ τούτου η λειτουργία της διέπεται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Σε περίπτωση διαμάχης ή διαφοράς ανάμεσα στην ιστοσελίδα mysill.gr, με οποιονδήποτε τρίτο ή τρίτους, αρμόδια για την επίλυσή της ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών, εκτός αν η ίδια η επιχείρηση επιλέξει διαφορετικά. Ρητά σας δηλώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση διαφωνίας/διαμάχης θα γίνεται πρώτα προσπάθεια εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς. Για κάθε ενδεχόμενη και/ή επόμενη διαμάχη, διαφορά ή αμφισβήτηση, αρμόδιο θα είναι το ελληνικό δικαστικό σύστημα, είτε αφορά την εκδίκαση, είτε αφορά τη διαιτησία/διαμεσολάβηση μεταξύ των μερών. Ειδικότερα, για θέματα που αφορούν διαμάχη ή διαφορά που σχετίζεται με το διαδίκτυο, οι γενικοί κανόνες της ελληνικής Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας, όπως και του Δημοσίου και Διεθνούς Ιδιωτικού Δικαίου θα εφαρμόζονται.

Ηλεκτρονικές επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε την, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (email), επικοινωνείτε με την mysill.gr με ηλεκτρονικό τρόπο.

Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα της mysill.gr, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο.

Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Cookies

H mysill.gr χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση των χρηστών της, δηλαδή μικρά αρχεία που δημιουργούνται αυτόματα στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών των χρηστών όταν αυτοί επισκέπτονται την ιστοσελίδα. Τα αρχεία αυτά μπορούν να περιέχουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν η συσκευή σας διαθέτει λογισμικό για την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία, μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός συσκευής και τύπος συσκευής, τομέας (domain), τύπος και γλώσσα προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις συστήματος, χώρα και ζώνη ώρας, προηγούμενες επισκέψεις σε διαδικτυακούς τόπους, πληροφορίες για την αλληλεπίδρασή σας σε διαδικτυακούς τόπους μας, όπως αριθμός κλικ, αγορές, δηλωμένες προτιμήσεις και χρόνοι πρόσβασης και σχετικά URL. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν βλαβερά στοιχεία για τους υπολογιστές των χρηστών. Οι χρήστες έχουν την επιλογή απενεργοποίησής τους από τον browser τους εφόσον δεν επιθυμούν τη χρήση τους. Σε αυτή την περίπτωση όμως μπορεί να μην μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε cookies για να παρακολουθούμε τη χρήση των διαδικτυακών τόπων μας από τους πελάτες μας, καθώς και για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις τους. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τη διαδικτυακή τους εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα για τα Cookies και την πολιτκή απορρήτου του MySill εδώ.

Σύνδεσμοι (Links)

Στην ιστοσελίδα ενδέχεται να αναρτούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ή και μόνιμα σύνδεσμοι (Links) προς ιστοσελίδες ή ιστότοπους τρίτων (συνεργατών και/ή διαφημιζόμενων). Η διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, πολιτική απορρήτου (προστασίας προσωπικών δεδομένων), η ποιότητα και η πληρότητα αυτών των ιστοσελίδων ή ιστότοπων δεν ελέγχεται και συνεπώς δεν υφίσταται ευθύνη της mysill.gr για την παροχή των υπηρεσιών αυτών. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η επιχείρηση συμφωνεί ή αποδέχεται το περιεχόμενο και/ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων ή ιστότοπων αυτών, και/ή ότι σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτά στα οποία παραπέμπουν οι σύνδεσμοι που βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της.

Γλώσσα

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας είναι διατυπωμένοι στα ελληνικά. Συνεπώς σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ του ελληνικού κειμένου και οποιασδήποτε μετάφρασης υπερισχύει το ελληνικό κείμενο.

Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσης διέπονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Οπότε, οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδίκαια να ισχύει και αφαιρείται από την παρούσα, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Η παρούσα αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της mysill.gr και των χρηστών/πελατών της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της και δεσμεύει μόνο τους ίδιους. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Καλάθι αγορών