Αράλια-Fatsia Japonica

7,00 24,00 

Πρόκειται για ένα φυτό εσωτερικού χώρου, το οποίο είναι ενδημικό στην Ιαπωνία. Η Αράλια ή Φάτσια στα ιαπωνικά σημαίνει «οκτώ», καθώς στα φύλλα της εμφανίζονται εγκοπές με περίπου 8 λοβούς. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό παλαμοειδές φύλλωμα και εμφανίζει λευκά άνθη και μικρούς μαύρους καρπούς, όταν βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να σταθεί περίτρανα σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας, προσδίδοντας μια υπέροχη τροπική νότα.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διότι πρόκειται για ένα τοξικό φυτό και δεν πρέπει να καταπωθεί από κατοικίδια ζώα ή μικρά παιδιά.
Ως προς τη φροντίδα της, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να μην δέχεται το ηλιακό φως άμεσα. Οι ανάγκες της για πότισμα είναι μέτριες και αυξάνονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ύψος Φυτού: 20-25cm

Φροντίδα Φυτού

Φροντίδα Φυτού Νερό Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε νερό, χρειάζεται πότισμα μια φορά στις 10 ημέρες κατά μέσο όρο. Τα φύλλα της αράλιας θα αρχίσουν να πέφτουν όταν αυξηθούν οι ανάγκες της σε νερό

Φροντίδα Φυτού Ήλιος Δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες απο άμεσο ή έμμεσο ηλιακό φως, τα πάει μια χαρά και σε σκιερά μέρη

 

*Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και ενδέχεται να διαφέρουν σε σημεία από τα εικονιζόμενα στην φωτογραφία.

Κωδικός προϊόντος: 936131 Κατηγορία:
Καλάθι αγορών