Ανθούριο-Anthurium Andreanum

18,00 26,50 

Καταγώμενο από την Κολομβία και το Εκουαδόρ, πρόκειται για ένα εύκολα προσαρμόσιμο φυτό σε εσωτερικούς χώρους με εντυπωσιακά, έντονα άνθη. Τα άνθη του ουσιαστικά είναι τροποποιημένα κηρώδη φύλλα που ονομάζονται σπάθη και διατηρούνται για 2-3 μήνες. Το εν λόγω φυτό με το ανοιχτό λουλούδι σε σχήμα καρδιάς συμβολίζει τη φιλοξενία, την ευτυχία και την αφθονία.
Παρότι το ανθούριο είναι ένα εξαιρετικά όμορφο φυτό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι χυμοί του μπορεί να είναι επικίνδυνοι αν έρθουν σε άμεση επαφή με το ανθρώπινο μάτι ή δέρμα.
Το συγκεκριμένο φυτό αναπτύσσεται ομαλά σε ζεστό περιβάλλον χωρίς πολλές αυξομειώσεις στη θερμοκρασία του δωματίου. Είναι προτιμότερο να τοποθετηθεί σε ένα φωτεινό σημείο, όμως παρουσιάζει αντοχή σε σημεία χαμηλής έντασης φωτισμού. Τα φύλλα του μπορούν να καθαρίζονται με νωπό χαρτί για την απομάκρυνση της σκόνης. Δεν απαιτεί τακτικό πότισμα.

Ύψος Φυτού: 30-35cm

Φροντίδα Φυτού

Φροντίδα Φυτού Νερό Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε νερό, χρειάζεται πότισμα μια φορά στις 10 ημέρες κατά μέσο όρο

Φροντίδα Φυτού Ήλιος Δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες απο άμεσο ή έμμεσο ηλιακό φως, τα πάει μια χαρά και σε σκιερά μέρη. Αποφύγετε την άμεση έκθεση του ανθούριου στο ηλιακό φως

 

*Τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και ενδέχεται να διαφέρουν σε σημεία από τα εικονιζόμενα στην φωτογραφία.

Κωδικός προϊόντος: 411775 Κατηγορίες: ,
Καλάθι αγορών